DISCLAIMER

Reptielen-enzo V.O.F. verleent u hierbij toegang tot www.reptielen-enzo.nl en nodigt u uit het aangebodene te kopen.
Reptielen-enzo V.O.F. behoudt zich daarbij het recht voor op elk moment de inhoud aan te passen of onderdelen te verwijderen zonder daarover aan u mededeling te hoeven doen.

Beperkte aansprakelijkheid
Reptielen-enzo V.O.F. spant zich in om de inhoud van de website zo vaak mogelijk te actualiseren en/of aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat inhoud onvolledig en/of onjuist is.
De op de website aangeboden materialen worden aangeboden zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid. Deze materialen kunnen op elk moment wijzigen zonder voorafgaande mededeling van Reptielen-enzo V.O.F..
Specifiek voor prijzen en andere informatie over producten op de website geldt een voorbehoud van kennelijke programmeer- en typefouten. U kunt op basis van dergelijke fouten geen overeenkomst claimen met Reptielen-enzo V.O.F.. Voor op de website opgenomen hyperlinks naar websites of diensten van derden kan Reptielen-enzo V.O.F. nimmer aansprakelijkheid aanvaarden.

Auteursrechten
Alle rechten van intellectuele eigendom betreffende deze materialen liggen bij Reptielen-enzo V.O.F..
Kopiëren, verspreiden en elk ander gebruik van deze materialen is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van Reptielen-enzo V.O.F., behoudens en slechts voor zover anders bepaald in regelingen van dwingend recht (zoals citaatrecht), tenzij bij specifieke materialen anders aangegeven is.

Overig
Deze disclaimer kan van tijd tot tijd wijzigen.

Social media

Volg ons ook op Facebook of Instagram voor onze acties!

Contact

Omgang 21
4724 EN Wouw
Nederland

0165-855686
info@reptielen-enzo.nl
www.reptielen-enzo.nl

Prijswijzingen en drukfouten onder voorbehoud