Hondenvoeding

In onze winkel vindt u verschillende soorten hondenvoer.
Van een basis brok tot graanvrije brokken en van hoogwaardige blikvoeding tot versvlees uit de vriezer.

Intro Renzo hondenvoer

Renzo

Renzo is het merk van nu! Graan- en rijstvrij, tot 60% vlees of vis. Diverse hypoallergene smaken zoals Hert, Eend, Konijn en Paard. Biologisch afbreekbare verpakking. Simpel gezegd het beste van het beste voor jouw maatje!

Happy Life

Happy life is een onderhoudsbrok die een hoger vleesgehalte heeft dan de merken uit de supermarkt. Verkgijbaar in verschillende smaken en van puppy tot senoir.

Opti Life

Opti life is ons meest verkochte merk hondenvoer. Een hoogwaardige voeding voor een schappelijke prijs! Verkrijgbaar in verschillende smaken en in mini, medium en large varianten.

Opti Life PRIME

Opti life PRIME is de graanvrije lijn van de makers van Opti Life. Verkrijgbaar in puppy kip, adult kip en adult zalm. Zowel klein als grootverpakking

Stuzzy hert

Stuzzy

Een blikvoeding uit Italië. Geen fratsen, puur vlees!
O.a. hypoallergenen varianten zoals hert en everzwijn. Ook hebben van wij van dit merk een lijn met blikjes Paté

Renske

Oer hollands product! Deze voeding is bij vele hondeneigenaren al bekend. Lekker smeuige vlees verpakkingen. De brokken etc. leveren wij op bestelling!

KB-Raw

KB-Raw is een product van Kiezebrink. Een levernacier voor dierentuinen en betere speciaalzaken. Deze vleesworsten uit de vriezer zijn verkrijgbaar in diverse smaken van 500gram

Social media

Volg ons ook op Facebook of Instagram voor onze acties!

Contact

Omgang 15
4724 EN Wouw
Nederland

0165-855686
info@reptielen-enzo.nl
www.reptielen-enzo.nl

Prijswijzingen en drukfouten onder voorbehoud